Playfish kjøpt opp

Den fantastiske historien om fantastiske Kim Daniels fantastiske Playfish begynte enda et nytt eventyr idag. Jeg klipper og limer den imponerende statusoppdteringen hans fra tidligere idag: Playfish has been aquired by EA for $420million (NOK 2.4 milliarder). An amazing testament to what our Playfish family has achieved in less than 2 years! Who would have ever guessed that EA would have an office in little Tromsø? The adventure continues… on the way to San Francisco to meet our new found friends! Dette skriver EA selv.

combining-forces

  • Her er Playfish-bloggens egne ord om salget.
  • Her skriver Techcrunch om salget. (Not Playing Around. EA Buys Playfish For $300 Million, Plus a $100 Million Earnout.)
  • Her skriver Mashable om at Pet Society er en av de iPhone-appsene de LIKER best.
  • Her er mitt forrige blogg-innlegg om Playfish. I kategorien “Marie lar seg fascinere av engasjement og iver” faller Playfish-gjengen med kontorer noen meter fra inngangsdøra mi inn. Også denne reportasjen stod på trykk i magasinet enter som ble produsert på senvinteren. Men innholdet er spennende og og vil dele med dere lesere: De leker seg til suksess nemlig!
  • Her skriver Bladet Tromsø om oppkjøpet.
  • Her skriver TV2-nyhetene om oppkjøpet.
  • Her finner du mer om saken i BusinessWeek.
  • Her skriver Avisa Nordlys om saken. Legg merke til den første og ikke-saklige kommentaren…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *