So 1999 i Magasinet

Jeg har riktig nok levert en reportasje fra SXSWi til Dagbladet, men ellers ikke bidratt aktivt for dette mediehuset. Idag fikk jeg en lattermild telefon fra min mor, som satt og så på et velkjent bilde i dagens Magasinet. Vår russetid, ti år siden denne mai, var mye preget av en ikke så ukjent klassekamerat ved navn Lene “Marlin” Pedersen. Det ble mange møter med store kameraer, så russetogets moroheter fikk utebli til fordel for at Lene faktisk skulle få være med. Vi tøffet oss med vannpistoler for å fjerne uønskede fotografer, samt gjemte Lene i en søppelsekk midt i mellom to andre jenter som også fikk hver sin søppelsekk. Jeg gikk foran med et forsøksvis forledende skilt der det sto “GJETT HVEM SOM ER LENE MARLIN” og dette ble mitt første og eneste møte med førstesidene til rikspressen og magasinet som alle kjenner innholdet i men ikke leser, nemlig Se og Hør. Det morsome med dagens republisering av våre gamle minner, er at Lene selv er godt plassert i en av bussene på slutten av toget når dette bildet er tatt! Idag spredte jeg til klassekamarater, og i så måte har vi alle bidratt til mersalg av dagens avis, takket være bildet av oss!

russetoget991

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *