Domino(s)effekten

6a00e552792fa2883301156ea9956b970c-800wiDette er historien om hvordan en ufyselig liten YouTube-film kan skade omdømmet til en av verdens største merkenavn. På svært kort tid.

Domino’s Pizza satset virkelig på de sosiale medier og tilstedeværelse på Internett, med sin egne YouTube kanal, en Twitter konto, og profil både på Facebook og MySpace. Men det nytter ikke å ha slike “vekalkulerte” tilstedeværelser om en liten frekkas av en ansatt filmer seg selv og sine med-kollegaer på en av kjedens restauranter i North Carolina mens de griser med mat som de senere sender ut til intetanenede kunder. Og publiserer snutten for allmennheten. Fysjom! Filmen de ansatte la ut ble sett 500,000 ganger før den ble fjernet fra YouTube men finnes enda  her. Domino’s selv la kjapt ut en egen filmsnutt som svar, men nådde ikke akkurat samme seertall. De ansatte er siktet for å sende ut fysjom-mat og det blir spennende å se hvordan pizzagiganten håndterer saken videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *