GRUS – en småfrekk fireåring:

GRUs4Kjære GRUS! Denne uken fyller dere ikke mindre enn 4 år og jeg gleder meg til å markere det sammen med dere med liv og røre på GRUS-kontoret ikveld. Tenk alle ordene som er skrevet, bildene som er tatt og redigert, annonser som er solgt og aviser som er distribuert. Det krever ganske så stor innsats, mye engasjement og ikke minst enorme mengder stå-på-vilje sånn at vi kan plukke opp avisen deres helt gratis. Grus er en avis for og av ungdom som ble startet opp våren 2005 og er en trykk men realistisk arena for ungdom som ønsker å bidra/lære om magasinproduksjonens varierte opgaver – et springbrett for blivende journalister og fotografer. Gateavisen distribueres i dag i Finnmark, Troms og Nordland med hovedvekt på Tromsø og utvidet med egen utgave for Trondheim på senhøsten ifjor.

GRUS er som nevnt et gratisprodukt som finansieres i sin helhet av annonsørene. Skribenter og fotografer bidrar i avisen på frivillig basis uten kompensasjon. Både Nord-Norge- og Trondheimsutgaven kommer ut 6 ganger per år, med et planlagt opplag på 9.000 eksemplarer. GRATULERER!

Ansvarlig redaktør og entusiast Daniel Andersson kan gratuleres på 98 83 83 44 eller redaktor@grusweb.net!

Les alle utgivelser av magasinet i Grusarkivet.

One thought on “GRUS – en småfrekk fireåring:

  • 19. June , 2009 at 15:09
    Permalink

    Gratulere! So great to read the tribute! Wish I could join the fest, but I’ll be there in spirit as I try to bring GRUS to the US!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *