Palin tvitrer om avgang – men unngår pressen

6a00d83451586c69e200e5522abf418833-800wiSara Pailin ble for noen av oss en kjempebonus under det siste presidenvalget i USA. Som John McCains fantastisk parodierte moralprekende visepresidentkandidat gjorde hun en strålende jobb.  Mashable skrev igår om hennes helt uventa avgang som guvernør i Alaska – halvannet år før valgperioden hennes utløper. Palin informerte pressen fredag 2.juli (rett før 4. juli-helgen) på hjemstedet Wasilla utenfor Anchorage og har ikke kommet med noen konkrete årsaker eller snakket med pressen siden. Facebook og Twitter, derimot, deler hun litt mer detaljer med.

Hegnar skriver: Hun sa blant annet at hun «ønsker å ta stilling og få til endring, ikke bare dunke hodet mot en vegg og betrakte delstatens verdifulle tid og penger». Hun nevnte også kritikk og latterliggjøring hun og hennes familie er blitt utsatt for.

Er du over middels interessert anbefaler jeg deg dermed til å følge henne på Twitter eller lese Facebook-siden innimellom. Det skal ihvertfall jeg gjøre!

One thought on “Palin tvitrer om avgang – men unngår pressen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *