Digital eventyrstund

AN544j lam pa fjellbei 1006Flinke Åse Kritle Kristiansen fortalte torsdag forrige uke nydelige eventyr og barneminner til superstille Dyrøybarn i deres Digitale senter. Og siden vi først var i et slikt senter, benyttet vi den grenseløse kommunale møteplassen så godt vi bare kunne: Nesten 20 andre Digitale senter (skolesenter, servicesenter er også med i nettverket) ville også være med – over 200 barn og pedagoger ble med oss denne halvtimeni! Om noen der ute har andre forslag til hvordan kommunene med Digitale senter kan fylle de med relevant aktivitet for innbyggerne sine: Meld ifra til meg!

(Lammebildet er lånt fra mat.no)

desktoplowrez.jpg

2 thoughts on “Digital eventyrstund

  • 27. September , 2009 at 16:20
    Permalink

    Takk for sist, Marie. Takk for hyggelige ord. Det var jo så fine bilder av oss de du har lagt ut her. Jeg har også sett på sendingen heime, via linken til Dyrøy kommune.
    Vi treffes nok ved en senere anledning.

  • Pingback: What do I really do for a living? « mariesme.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *