Dagens hjemmeside-anbefaling

Da jeg volste opp var det stort da H&M-katalogen datt ned i postkassen, fordi vi her i Nordens Paris ikke hadde veldig mye å velge mellom klesmessig. Der drømte vi oss bort, side etter side, blant de deilige klærne som så fantastiske ut på modellene – og ikke alltid like fine ut på oss vanlige mennesker uten retusjering og tape til skreddersying av passform. Jeg satt akkurat og bladde gjennom min Goole Reader-feed og oppdaget at H&M solgte noe kult til heimen…og igjen måtte jeg teste hvordan de selger sine varer utenom butikk. Sidene var rett og slett lekre, luftige og riktig så brukervennlige. Og display kan de minst like godt som før! (Legg merke til hvordan de har tegnet inn det inventaret som burde vært med på fotoshooten!)

H&M Shop Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *