Bit.ly, et fantastisk verktøy:

Min gode venn Daniel, som driver Grus, begynner etterhvert å bli en ekspert på sosiale medier og hvordan de kan brukes i næringslivet. I det siste har han lagt merke til mine skreddersydde url-er i Twittringer og statusoppdateringer på Facebook, men vi har ikke helt funnet tid til å gå kjapt igjennom dette slik at han også kan benytte seg av denne fiffige muligheten. Og ja, det er ganske greit å kunne forkorte og så navngi url-ene man deler med seg, mye fordi vi liker å vite hvor linkene vi trykker på tar oss. Og Bit.ly er jo en unik tjeneste fordi du kan gjøre nettop dette her, samt se statistikk på hvor mange som klikker på “linkene dine”. Så mens Daniel sitter inne i varmen på vårt kaffeøl-stamsted Perez, og jeg egentlig er på vei ut i finværet, lagde jeg en firetrinns guide til Bit.ly. Og da er det ganske greit å kunne dele den med bloggen også! Om du vil lese mer om Bit.ly, anbefaler jeg denne saken fra ReadWriteWeb.

hvordan lage stilig url med bit.ly

hvordan 2

Klipp inn url-en inn i boksen under og trykk på shorten:

hvordan 3-1

hvordan 4

2 thoughts on “Bit.ly, et fantastisk verktøy:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *