GRUS Medieproduksjon har tatt et enormt steg:

De er nå helt papirløse! Ifølge sin egen pressemelding GRUS har siden starten i 2005 gitt ut trettito utgaver. Jeg siterer deler av pressemeldingen:

Internetts rolle som den ubestridt enkleste og mest effektive måten å formidle kulturstoff, har gjort at vi har besluttet å legge ned papirutgaven av avisen. Målet har alltid vært å fremme det unge, kulturlivet i nord, og belyse dette på en oppløftende måte, i en tid hvor kultursaker i lokalavisene betegnes av store bilder, dårlige ordspill og tabloid vinkling, har vi i GRUS prøvd å gå i dybden i våre fremstillinger av sakene våre. Hoveddelen av bidragene vi opp gjennom tiden har fått til avisa vår, har vært skrevet og gjort av rivillige. For en håndfull har GRUS vært god journalistisk og kreativ trening. Disse har tatt hobbyen videre og jobber nå i noen av landets største aviser. Dette er vi stolte av.

Og jeg, som har fått lov til å følge Grus delvis fra innsiden nesten hele produksjonsperioden, synes dette er ganske så spennende nyheter. Ikke at papirnyheter som sådan nødvendigvis skal bort, men at sånne som GRUS med tydelig målgruppe og ny enda tidligere mål, klarer å være så viktig for kulturlivet i vår region. Heia GRUS og heia Daniel Andersson for hans alltid så store engasjement og store ideer – som gjennomføres med stil.

Trenger du noen til mediemonitorering? Noen til å publisere aktivt og skape dialog i de sosiale medier? Ring Daniel!

grusheader_v5-nord-norge

One thought on “GRUS Medieproduksjon har tatt et enormt steg:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *