Om det å vente på overtakelsesdatoen:

Åååh et er noen deilige dager, tross snøstorm ute og det som føles som en evigvarende ventetid. Det er nemlig lov å drømme, og vårt nye hjem ser jeg på som et slags lerret da tidligere eier valgte akkurat de riktige fargene og formene da han totalrenoverte og laget drømmeboligen vår. Så da drømmer jeg. Hele tiden. Våkner sånn 06:00 og bare gliser fordi jeg gleder meg til å våkne etter første natt i egen seng i nytt hjem! Alt vi eier passer nemlig perfekt inn i nyhuset, og det vi nå trenger er å fylle de 14 vinduene med persienner og å finne den riktige sittegruppen i stua da den gamle sofaen skal bli fast tenkesofa på kontoet. Men vent, jeg har jo FUNNET sofaen. I en helt anne utførelse enn jeg noen sinne så for meg at jeg skulle bestille til mitt eget hus:

Boston hj.m_endeavsl - Bohus-1

Denne Bohus-serien heter Boston, en by jeg aldri har fått æren av å besøke men alltid villet dra til. Så om vi ender opp med denne skjønnheten, så kan vi alltid si at vi er i Boston hver gang vi er i..sofakroken!

FINN Eiendom - Bolig til salgs-2-1

3 thoughts on “Om det å vente på overtakelsesdatoen:

 • 21. March , 2010 at 14:44
  Permalink

  Du er heldig! Gratulerer – og du, sofaen ser fantastisk ut. Visste ikke at Bohus hadde så kule sofaer.:)

 • 21. March , 2010 at 15:01
  Permalink

  Takk:-) Ja, “hun” var litt av et funn denne sofaen – ingen av oss liker å handle, men igår ble det altså en runde i byens butikker. Jeg er rett og slett sjokka over de nyeste modellene. Så får vi se om det blir denne da, men jeg håper virkelig det:-)

 • Pingback: Litt ditt og litt mitt – eller bruk og kast? « mariesme.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *