..og dette sier Kraft Foods Norge

Våre kunders helse og velvære er viktig for oss, og vi behandler derfor spørsmålet om allergener med stor seriøsitet.

Vi ser at det er vanskelig å være allergiker i dag, og har full forståelse for de problemene man vil møte på i så måte.

Vi har ikke lenger lister over hvilke produkter som er fri for hva. Etter en grundig vurdering, har vi funnet at det sikreste er å la teksten på emballasjen være hovedkilden til allergeninformasjon. Vi er opptatt av forbrukernes sikkerhet, og én kilde til informasjon minimerer risken for feilinformasjon. Vi kan heller ikke fortelle hvilke av våre produkter hver enkelt kan spise, det må man vurdere i forhold til egen diagnose i samråd med sin lege.

Bakgrunnen for vår spormerking er at vi lager vi mange ulike sjokolader på samme produksjonslinje. Selv med omfattende renhold og rensing kan vi ikke garantere at det ikke kan forekomme det vi kaller krysskontaminering, dvs. at det finnes spor av ett produkt i et annet produkt. Vi vet at enkelte allergikere kan reagere selv på svært små mengder allergener. Vi deklarerer derfor alle sjokoladene med opplysninger om hvilke allergener som kan forekomme i produktet selv om de ikke inngår i resepten.

Vennlig hilsen fra

xxx

Kraft Foods Norge AS

One thought on “..og dette sier Kraft Foods Norge

  • 8. May , 2012 at 15:21
    Permalink

    “Våre kunders helse og velvære er viktig for oss” sett bort fra bruken av glukosesirup og palmeolje..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *