Gode nyheter: Taco-mix fra Santa Maria

Med fare for å kun klippe/lime i denne bloggen, så er det det jeg nok en gang gjør. Snart, kjære lesere, vil det komme mer “matnyttig” info i form av faktiske oppskrifter. Bloggen bærer så langt preg av min jakt etter råvarer/halvfabrikater som kan nytes også av oss med laktoseintoleranse. Og i så måte har jeg også gode nyheter idag:

Hei, Taco Mix er uten laktose – det stemmer. De fleste av våre Spice Mix’er er laktosefrie. Eks. Hot Taco Spice Mix, Burrito Spice Mix, Fajita Spice Mix, Crispy Chicken Bites Spice Mix, Explotion Taxo Spice Mix, Mexican Garden Taco Spice Mix

Med vennlig hilsen

xxxxx

Santa Maria Norge

Siden de svarte med så gledelige nyheter (at de ikke bruker melk i sine krydderblandinger), så reklamerer jeg både med bilde og oppskrift (noe modifisert etter laktosebehov) fra deres sider også. (Jepp – til tross for matglede og kokkeleringsambisjoner, er en tacofredag i ny og ne bare fantastisk!)

Mumsete fredagstaco med kjøttdeig – helt laktosefri:

4 porsjoner

1 pakke Taco Dinner

400 g Kjøttdeig

1 ss smør eller margarin

1 dl vann

Tilbehør
salat , finstrimlet
tomater i terninger
løk, finhakket
mais
agurk, i terninger
vellagret ost som Jarlsberg (laktosefri, faktisk!), revet

TILBEREDNING
Brun kjøttdeigen uten smør eller margarin. Tilsett kryddermiksen og vannet. Rør om og kok uten lokk i 5-10 minutter. Varm Tacoskjellene i ovnen på 125 grader i ca 15 minutter (la papirpappen være mellom skjellene). Fyll de varme skjellene med tacokrydret kjøttdeig, grønnsaker, vellagret ost og tacosaus rundt bordet i godt selskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *