Moderne arbeidsformer

Jeg er den heldige vinner av å få gå på jobb hver dag for å jobbe sammen med positive, innovative og motiverende mennesker. Tirsdag og ondag neste uke er et eksempel på dette:

Både jeg og du kan delta på seminar om moderne arbeidsformer enten på video eller på webTV. Vi er nemlig ønsket velkommen til seminar om attraktivitet i lokalsamfunn, ny teknologi og moderne arbeidsformer: DYRØYSEMINARET 2010! Det arrangeres fysisk i Dyrøy, Tromsø og Haugesund tirsdag 28. (og 29.) september under følgende TEMA: Framtidas arbeid: Hva slags muligheter springer ut av høyhastighets fiber, ny teknologi og innovative miljøer. Her finner du lenke til webTV fra begge dagene.

TEMA: Framtidas arbeid: Hva slags muligheter springer ut av høyhastighets fiber, ny teknologi og innovative miljøer? Grenseløs kommunikasjon er det jeg lever av, og dette er et prakteksempel på hvorfor.

One thought on “Moderne arbeidsformer

  • 24. September , 2010 at 09:27
    Permalink

    Heldige meg som får jobbe sammen med deg på dette prosjektet:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *