Nye eventyr

Det var en gang ei som elsket mat og spesielt helgene gikk med til å danse på rosenrøde skyer og leke med ulike oppskrifter. Plutselig en dag kom det noe snodige trollet Laktoseintoleranse på besøk, og de rosa skyene ble litt mer lilla mens gleden for matlaging forble. Men så forsvant aldri trollet Laktosemage (som kom sammen med Laktoseintoleranse inn i livet hennes), og et nytt troll dukket opp: Soya/vegetabilskfett-finnes-i-alt-og-du-kan-reagere-på-dette-om-trollet-Laktoseintoleranse-allerede-er-på-besøk. Om det finnes noen der ute med kunnskap som kan hjelpe vår heltinne i dette noe selvsentrerte (ja, men blir rett og slett litt navlebeskuende, bokstavelig talt, når magen plutselig lever sitt eget liv) eventyret – kom med forslag til hva hun kan gjøre for å finne tilbake til de rosa skyene; Hun lengter etter din hjelp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *