TGIF @ Blå Rock

Kjære Blårock!

Takk for at du finnes, du eneste ordentlige, gjennomførte rock’n’roll-sted i vår region – som også har helt fantastiske burgere! Og takk for at du på fredag presenterer “i nesegrus beundring, og med så mye dårlig skjult stolthet at det nesten blir rent for mye: STEIN TORLEIF BJELLA”. Det er jo en perfekt avslutning på en energisk jobb-uke og perfekt begynnelse på en riktig Tromsø-helg!

I invitasjonen skriver dine kreative ansatte at:

“Han skriver morsomme, såre, vakre, underfundige og sylskarpe tekster man må over i kremen blant litterære størrelser for å finne bra nok sammenligninger med. Og han skriver låter. Kast oss i brønnen, for noen rystende og ellevilt bra låter den mannen hamrer ut. Stein Torleif Bjella er – fortsatt helt objektivt, selvsagt – det beste som har skjedd norsk musikkliv siden Ole Bull på et nachspiel i 1829 knuste sin første Stradivarius knallhardt i pæra på ordføreren i Bergen.”

Vi sees på fredag, kjære Blårock!

One thought on “TGIF @ Blå Rock

  • 22. October , 2010 at 19:58
    Permalink

    Deffen!
    Blå Rock rockar enno. Har ikkje vore der sidan eg frekventerte på Perminalen, og det byrjar å bli ei lita stunde sidan. Skulle ha vore der ein tur igjen ja :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *