Baby Lounge v. 2.0

Så kommer endelig en post denne bloggen vil like; om kunst og teknologi (og baby) på en og samme gang. Baby Lounge v. 2.0 er en installasjon av kreative Aggie Peterson med elektronika for babyer på Tromsø Kunstforening under Insomniafestivalen. Frøken Fryd stakk innom her om dagen, og kunne fortelle om rolige lyder, behagelig lys og ikke minst mange andre pludrende babiser. Kunstforeninga skriver følgende om utstillinga:

“Babylounge er en avgrenset, harmonisk sone hvor foreldre og barn kan få en fin kunstopplevelse sammen. Den består av en interaktiv installasjon av lyder, taktile objekter og vakkert lysspill tilpasset barn fra ca 0 – 18 måneder.”

Er du i Tromsø denne helga, rekker du en tur innom før installasjonen ryddes bort.

Frøken Fryd lot seg lett fascinere av “gresset”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *