Facebook-kylling

..eller var det idonesisk? Den var i hvert fall god! En venninne spurte etter indiske mattips på Facebook og fikk denne i retur:

 

INDONESISK KYLLINGGRYTE
2 grillede kyllinger
2-3 paprika

3-4 fedd pressa hvitløk
5 dl kremfløte
1-2 ts hot karri
1 ss sambal oelek
1 dl mango chutney

Sett ovnen på 225 grader. Plukk kjøttet av kyllingene, legg de i en stor ildfast form. Skjær paprika i store strimler, legg over kyllingen.

Halvpisk fløten, tilsett hvitløk, hot karri, sambal oelek og mango chutney. Smak til og justér på mengdene for å få det hot nok for deg. Hell blandinga over kylling og paprika. Stekes i 20 minutter til fløten er gylden.

Server med ris og salat laget av eple, banan, valnøtter, stangselleri, rosin og creme fraiche.

Tok ikke bilde av herligheten igår,men fant et reisebilde hos en turoperatør jeg låner og lenker til heller:
(Sambo: Jeg vil dit!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *