Guide til leie av selskapslokaler i Tromsø

Skal du eller noen du kjenner gifte deg, holde runddag, navnefest, dåp, eller andre festligheter? I Tromsø som i mange andre byer, overtar hotellene fler og fler av selskapslokalene, noe som innebærer at de også må stå for servering og annen moro – som jo er helt perfekt i de fleste tilfeller, men av og til vil man og kan man planlegge og gjennomføre festlighetene selv. Jeg har undersøkt/testa ut og kommet frem til at disse lokalene er godt egnede utleielokaler til fine sammenkomster og kan leies uten at man også bestiller mat/servitører/vask fra eier/drifter (les: det finnes sikkert flere lokaler som kan leies, og da vil jeg gjerne vite om de – kanskje har jeg utelatt de med vilje også).

Klikk på lokalene for lenker til mer detaljer/bestilling:

 • TUIL Arena (ligger i Tromsdalen, på “rettsida”).
 • St:Elisabeth (3 velegnede lokaler men kun det største er å anbefale, det er til gjengjeld sjeldent fint! Her KAN man bestille mat også om man vil) (et steinkast fra Polaria).
 • Løkta (nedenfor Stortorget i sentrum). Svært unike lokaler med toalett nede og en lang molo som gjestene må komme seg ut på for å delta – ergo litt uframkommelig med barnevogn el.

 • LHL Tromsø, Storgt. 132 i Storgatbakken. Fargene her er gammelrosa og panel, men leien er rimelig og det er supersentralt.
 • Næringslivets Hus –  definitivt å anbefale – både sentralt og erverdige lokaler.

 

Psst! Tromsprodukt, de som også har ved og andre nyttige ting, har veldig god tapas og er definitivt hyggelige  – og de tar elegant hensyn til alle mulige allergier.

 

12 thoughts on “Guide til leie av selskapslokaler i Tromsø

 • 2. September , 2011 at 11:14
  Permalink

  På St.Elisabeth så er det flere lokaler. Det fineste (tre nonner) får man kun leie og man også bruker de som levrandør av mat. Noe som er kjipt for det da blir veldig dyrt. Om j kommer på noen flere lokaler hvor man kan stå for alt selv så rop ut!

 • 2. September , 2011 at 11:27
  Permalink

  Hei Eir og takk for innspill!! Både vi og et vennepar fikk leie Tre Nonner uten å kjøpe mat der…Hm:-)

 • 20. October , 2011 at 13:47
  Permalink

  Så rart, det fikk ikke vi. Om du vet av et pent og hvitt lokale i Tromsø som rommer ca 100 stk hvor man kan ha egen var og egen kokk (ergo må det ha kjøkken) så si i fra! Trenger å finne et lokale snart nemlig.

 • 20. October , 2011 at 18:05
  Permalink

  Hva fikk ikke dere, Eir? :-)

 • 9. November , 2011 at 16:13
  Permalink

  Nope, ikke på de tre nonner, noe som er veldig dumt siden det er det fineste lokalet vi har sett til nå. Begynner å haste litt når det kommer til å finne et lokale. Vi ønsker at folk vi kjenner kan lage maten og at vi kan stå for egen bar, og da er det ganske vanskelig. Mulig jeg skal maile tre nonner en gang til.

 • 18. July , 2012 at 04:17
  Permalink

  Noen som vet hvor mange det er plass til i både skihuset og tuil arena. Vi har lyst å ha ganske stort bryllup, men sliter litt med å finne egna lokale.

 • 26. August , 2012 at 12:40
  Permalink

  Eir, hva endte dere opp med? Tre nonner må man catre fra hvis man skal leie der, nye regler. Finnes det ikke et fint lokale hvor man kan ha egen kokk?

 • 18. January , 2014 at 22:59
  Permalink

  Hei:) Vi tenke å gifte oss..men vi e ung og økonomien e stram..Men likevæll vil vi feire, så om noen av dåkker vet ca pris på leie av noen av disse lokalan hadde det vært fint om dåkker kunne skrevve d så d gikk ant å planlegge?:)

 • 26. August , 2014 at 19:59
  Permalink

  Hallo! Er det ingen som har hørt om the Arctic Room. Nytt og moderne selskapslokale midt i Tromsø sentrum på gateplan med inngang fra Storgata. Her bestemmer du selv om du vil ha maten levert eller om du vil lage hele festen selv. Anbefales!!!

 • 23. February , 2016 at 15:01
  Permalink

  Hei og tusen takk for at dere har selskapslokaler fra St. Elisabeth på lista. Og ja, De 3 Nonner er en sjelden perle :)

  Vi har fått laget nye nettsider så for dere som vil lese mer og se bilder fra De 3 Nonner, her er den korrekte adressen;
  http://st-elisabeth.no/selskapslokaler/

  Og til bloggeier. Det hadde vært fantastiskt om du kunne ha oppdatert lenken til St. Elisabeth i artikkelen.

  Uansett. Tusen takk for den fine omtalen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *