Mattips: Kylling tikka masala, raita og nanbrød

Etter flere søk, kom jeg frem til en blogg med en sjeldent bra oppskrift. Idet dette skrives, står kyllingen enda i marinade, sausene er ferdige til bruk og brøddeigen er straks ferdighevet.

Obs! Om du har anledning, marinerer du kyllingen over natten. Jeg lagde maten med en halvt år gammelt person på armen, så hurtigmikseren ble brukt om og om igjen – ingen river eller rasper ble brukt og likevel lukter det ubeskrivelig godt her hjemme.

(Siden maten ikke er ferdigstekt, låner jeg bilde fra Wikipedia. Der kan du jo også lese mer om retten!)

 

2 thoughts on “Mattips: Kylling tikka masala, raita og nanbrød

  • 14. February , 2012 at 21:44
    Permalink

    Chicken tikka masala er en favoritt her i gården. Men vi kjører litt enklere variant. De sorte eskene til Toro. De er knallgode! En zillion ganger bedre enn Uncle Bens-glassene vi lagde tidligere. Litt mer arbeid, men verdt det! Ser jo at denne oppskriften også er litt mer arbeid. Men da sikkert også enda hakket bedre. Kanskje jeg må prøve en gang? Nja, spørs om jeg gidder. Litt lat i matveien, og priser meg lykkelig over disse eskene med alle ingredienser fiks ferdig.

  • 14. February , 2012 at 22:52
    Permalink

    Hehe, ja de Toro-pakkene funker faktisk forbausende bra! Det var minimalt med arbeid ift. hva jeg så for meg, hurtigmikseren fiksa nesten alt – det eneste som tok litt tid var å forberede handlelista! Kan på ingen måte beskrive hvor godt dette faktisk ble, og gleder meg no innihampen til rester imorra altså! (Prøv det en helg med en god øl attåt, jeg lover at det ikke er mer enn tid som skal til!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *