IKT i utdanningen

Fordi jeg er så heldig å få jobbe med IKT i utdanningen hver eneste dag, benyttes mine skriveressurser på uthamring av forskningsformidling og eksempelsaker i andre kanaler enn personlig blogg. I dag deler jeg en håndfull saker med gode eksempler av IKT i utdanningen.

Her kommer først en søt liten teasertekst…eller konsis definisjon om du vil: Hovedmålet for regjeringens politikk på grunnopplæringsområdet er en opplæring med høy kvalitet. Senter for IKT i utdanningen skal bidra til å iverksette regjeringens politikk innenfor sitt ansvarsområde og med de virkemidlene senteret har. Hovedmålet for senterets arbeid er bruk av IKT for økt kvalitet i utdanningen og bedre læringsutbytte og læringsstrategier for barn i barnehagene, elever i grunnopplæringen og studenter i lærer- og førskolelærerutdanningen.

 

Her følger noen eksempler på smart bruk av IKT i utdanningen:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *