Fiskesuppe på 1-2-3

Du trenger:

3 paprika (en gul, en grønn og en rød), 3 fedd hvitløk, litt purreløk, olivenolje til fresing, 3 gulrøtter i strimler, 1 pakke kremfølte, fisk nok til 2-4 personer (gjerne hvit og rød), fiskekraft eller buljong,  maizenna, safran eller karri.

Fremgangsmåte:

  1. Først freser du paprika og løk i olivenolje.
  2. Tilsett så en god dose karri eller safran samt fiskekraft eller fiskebuljong (5 dl eller mer) og en av gulrøttene. Har du stavmikser så kjører du den igjennom basen nå.
  3. Tilsett så resten av gulrøttene, fisken og fløten og la dette blir varmt men ikke overkokt.

Dette tar maks 20 min om du er rask å kutte! Server gjerne med godt brød.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *