Sender ullklær til flyktningebarn

Min venninne Carina satt hjemme og så på teve en kveld, la oss si det var en søndag etter en hyggelig helg med familien (stemmer det, C?). Hun hadde allerede vært med på å arrangere loppemarked til inntekt til mennesker på flukt. Nå må vi gjøre noe, sa hun, nå kommer høsten og så vinteren. De minste må få tørre og varme klær! Hun samla de samme damene, pluss noen fler, og starta bevegelsen som nå heter Ull er gull – knitalong for barn på flukt på facebook.  Tøyet vi strikker er for barn mellom 0-3 år; luer, votter, sokker, bukser, gensere, skjerf, lue med hals, tepper og alt annet  står på ønskelista. Sammen med ullplaggene, fyller vi gymposer med  andre nødvendigheter også. Vil du være med å strikke, eller bidra med noe annet så er du velkommen. Vi skal lage events utover høsten i Tromsø, men du kan gjerne bidra fra hele landet. Bli med og delta med det du kan!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *