Hekta på Twitter?

ellen_s-all-a-twitter-the-ellen-degeneres-show-1

Nå har jeg for vane å befinne meg på jobb dagtid og ser sjelden på “TV-underholdningen” som vises midt på dagen. Siden det ikke er helt hyggelig tasse rundt i Tromsøs fjell med ski på beina idag (selv om det er påskeferie), svippet vi innom Ellens spesielle program tidligere idag. Dama er twitter-gal og hekta på Skype! Samtidig fylles plutselig Twitter-kontoen min av flere og flere followers, og “gamle” followers har begynt å..vel..twittre så det suser! Jeg tok kanskje ikke HELT feil da jeg skrev følgende i en sak for Dagbladet fra SXSWI for noen år siden:

2007 vil bli året da Twitter spiser seg gjennom verdens triggerklare chattere.

– Skillet mellom designer og forbruker blir mer og mer uklart, mens terskelen for å delta i nettsamfunn senkes. Hvilke verktøy du bruker til dine sosiale nettverk blir en del av din identitet, om det er Myspace, Facebook, Blogger, Twitter eller Livejournal forteller Peter Rojas – daglig leder og gründer av Engadget.

Noe har skjedd, og det blir ekstra spennede å se om våre egne politikere skal sitte på kontorene og rope til sine potensielle velgere foran valget i høst, eller om de  vil utnytte de nye redskapene til å skape nye samtaler og lytte?  Denne nye bloggen kan anbefales å følge fremover, der studenten Ida legger ut sine tanker om bl. a sosiale nettverk og dets brukere.

Faktisk kan jeg erkjenne at vår påske er sterkt preget av Internett og dets spennede innhold; Akkurat nå tester for eksempel jeg ut brightkite.com og oppdaterer meg på alle de hyggelige og infoladde bloggene jeg tross alt får inn i min Google reader mens Samboer er midt inni sin 10 001-runde med nykjøpte Air Control på sin iPhone.

Vi bør sterkt vurdere å trosse gråværet og komme oss ut, dette grenser til for-mye-skjerm-titting!

Andre lenker:

Reklameplass på Twitter?

Dagens kuleste Twitter-påske-need-to-know: What would Jesus tweet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *