MatPrat på min iPhone

IMG_0140Jeg jobbet i mange år med magasinproduksjon, og et av kundemagasinene handlet om nordnorsk, kortreist mat! Som matentusiast passet det meg ypperlig å la meg inspirere av alle opplysningskontorene sine oppskrifter, tips og bildearkiver. Enda klikker jeg meg kjapt inn på matprat.no når middagen skal planlegges/fanges, og idag så jeg på Twitter (takk, Ida!) at en helt egen iPhone-applikasjon endelig var lansert. Den er nå lastet ned og jeg trives med å ha alle disse oppskriftene rett i veska – til en hver tid!

Dette sier matprat selv:

Over 1300 oppskrifter direkte til din mobil, helt gratis! Nå lanserer matprat.no den etterlengtede applikasjonen for iPhone.

– matprat.no skal være tilstede der folk har behov og ønske om informasjon og inspirasjon. Med denne tjenesten får man rask tilgang over tusen oppskrifter, frister Tonje G. Svalheim, leder for interaktiv på Opplysningskontoret for kjøtt. Matprat.no er en av Norges mest populære matnettsteder, med rundt 500.000 brukere i måneden. Og med 1370 oppskrifter er applikasjonen den største kokeboken på iPhone i Norge.

Med applikasjonen fra matprat.no kan man søke i alle oppskrifter, enten ved bruk av de velfungerende kategoriene eller i fritekstsøk. Med hver oppskrift følger en ingrediensliste, som også gjør seg perfekt som handleliste. Listen er laget så praktisk at man kan huke av ingredienser man allerede har hjemme, eller for de råvarene man har lagt i handlekurven.

– Vi vet at iPhone-eiere er aktive brukere av digitale tjenester. Denne applikasjonen har vært etterlengtet av matprat.no sine brukere, men vi tror at ventetiden skal betale seg i kvaliteten på applikasjonen, sier Tonje G. Svalheim.

Eksempel på menyvalg:

IMG_0142 IMG_0144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *