Min Myspace-konto er “phished” i selve appen:

Dette hørtes bare ikke riktig u t- jeg gikk til www.myspace.com og logget meg inn. Firefox, nettbrowseren, husket som vanlig min e-postadresse men da jeg skrev inn passordet kom følgende melding opp:

MySpace inadvertently flagging accounts as phished | GhettoWebmaster.com

Phished, tenkte jeg, er noe som skjer om man knoter ut feil adresse til siden man vil inn på , og noen andre har kommet deg i forkjøpet og laget en falsk side der, eller noen sender ut falske e-poster fra sider som Myspace – for så å få tak på all din log-inn informasjon og missbruke den. Men jeg var altså inni Myspace, så lister med mine venner, kunne klikke meg inn på klikkbare menyer…men jeg fikk ikke kommentere eller gjøre noe som helst sa Tom og hans venner, og jeg måtte altså oppgi mitt passord og endre det for å få fortsette. Siden jeg har vært på Myspace i minst 100 år da jeg var journaliststudent og bodde i USA, brukte jeg min gamle og råkule hotmailadresse til å registrere meg med, så jeg tok sjansen på å taste inn mitt superhemmelige passord og lage et nytt for anledningen. Det gikk helt fint, men jeg måtte selvsagt Google hendelsen i ettertid da dette på ingen måter virket normalt.

MySpace inadvertently flagging accounts as phished | GhettoWebmaster.com-1

Puh- jeg hadde ikke blitt lurefisket, men det var litt ekkelt og ganske dum måte av Myspace å løse sine problemer på. Jeg (og mange andre av mine venner, går jeg ut ifra) kunne nemlig vært såpass usikker på hva dette var at jeg valgte å la kontoen forbli ubenyttet fra da av.

Oppdatering: Noe annet rart har skjedd med Myspace-kontoen min; Profilbidet er borte og akkurat nå (i dette sekund) får jeg heller ikke lov til å legge ut et nytt. Det har vel aldri vært noen tvil om at Myspace ville bli mer og mer likt Facebook både deisgnmessig og innholdsmessig, og idag ser jeg at de har skisset ut en helt ny lay-out både hva bilder og personlig informasjon angår. Det ble ikke mindre rotete, for å si det slikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *