iPad – skal/skal ikke?

For andre gang ligger det en iPad på stuebordet vårt, også denne gang har den fått bo hos oss i flere dager. Og denne uken fikk vi besøk an en ny iPad på jobb også – og det ryktes om at det finnes drøssevis av de her i byen allerede. Og det skjønner jeg godt! Eller?

mac-os-system-error-futurama.png (PNG Image, 514x384 pixels)Siden 1986 (da jeg var 6) har det Apple vært en vitkig del av livet mitt – helt tilbake til systemdisker og nødvendige re-boots takket være skumle system-feil.

Da så maskinen slik ut (its a cutie!):

macintosh128

Der stod hun, vet du, i vår lille fine leilighet i Uppsala og ble anskaffet for at pappa skulle få skrive sine viktige forskningsfunn på en mer effektiv måte enn før – eller for at jeg skulle få tegne og spille som jo jeg mente var det maskinen døg best til. Apple lager produkter som er laget for å brukes, og til tross for nydelig design og tunge tekniske prosesser får de det til å se så himla enkelt ut. Det gjelder iPaden også. men her i huset har vi allerede hver vår iPhone, iPhone (snart den nyeste, selvsagt) og opptil flere MacBookProer liggende. Og visst er hun lekker, denne lille gledesboksen som alle snakker om. Og visst ser jeg allerede tusen grunner til at jeg ikke skal ha en…men så lurer jeg nå da på om jeg heller skal spare de kronene hun koster mot en ny og større maskin den dagen det trengs? Nå ville det vært fint med noen kommentarer som guider meg inn eller på siden av iPad-verdenen?

Kjærlig hilsen en Apple-elsker som ikke vet om iPad blir det neste kjøpet i rekken av elegante epler:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *