En vinternatt i Tromsø med Bjella

For meg er det å kommunisere og formidle selve drivkraften i hverdagen. Ingen ting kan fascinere meg mer enn en snedig formulering eller en beskjed som er så tydelig at alle tar den på flekken. Lange setninger, korte setninger og finurlige ord: Jeg digger dere alle! Og blander man kraftfulle, velformulerte meninger med en dyp og harmonisk stemme i en søt symbiose av musikalsk erfaring så får du akkurat det jeg fikk igår: Stein Torleif Bjella fra Øvre Ål med utvalgte musikervenner på Blårock i Tromsø.

For 11 år og èn måned siden ble han intervjuet av Aftenposten sammen med en rekke av  høstens debutplate-musikere, da som del av gruppa Trio Tolv som enda eksisterer. Sivert og Madrugada var forøvrig også på denne lista, og journalisten skrev som følger: “Å foreta sin debut er ingen enkel sak, og dagens artister har det på mange måter tøffere enn noen av sine forgjengere. Norsk rock på norsk er ikke blant det letteste å skulle leve av, men debutantene i Tolv Volt insisterer på at de vil bli rockestjerner.”  Vår venn Bjella er sitert som følger:

– Vi håper i hvert fall å være rockestjerner en vinter. Det er vel derfor vi har drevet med dette i så mange år.

Vel, kjære Bjella, det er vinter i Tromsø nå, og i natt viste du deg igjen som rocke/visestjerne foran et fullstappet Blårock på en kveld der byen hadde mange andre store tilbud om musikkoppevelser. Takk!

Teksten og spillebildet er henta fra artistens egne hjemmesider. Skjermbildet er fra hans tidligere arbeidsplass, Hallingdølen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *