Takk for selskapet

Jeg er aldri alene, for uansett hvor jeg er er du der sammen med meg! Før  var alt så annerledes, nå er alt så nytt. Ved frokostbordet, på kontoret, på vei opp bakkene fra jobb, på butikken, i bilen, på kino, i festlige lag – der er vi vet du, vi TO. Men jeg er i baksetet av min egen kropp, for du  styrer kroppen min. Og takk for det – på grunn av deg får  jeg blomstre og leve og glede meg til å treffe deg, lille frø!

4 thoughts on “Takk for selskapet

 • 15. April , 2011 at 10:32
  Permalink

  Ja, er det ikke flott! Blir enda bedre når du plutselig en dag skal leve sammen med hybelboeren, i sikkert 20 år.

 • 15. April , 2011 at 10:43
  Permalink

  Det må jo bare være helt fantastisk:-) Nå begynner jeg å forstå hva hele verden sier om herligheten!

 • 15. April , 2011 at 11:44
  Permalink

  Hey, så det e altså en “bolle” der inne. Lurte litt utfra bildene her, men det er jo livsfarlig å spørre om noe sånt da… Kult! :-)

 • 15. April , 2011 at 11:49
  Permalink

  Ja, tenke seg til! Her blomstrer og gror det – termin er satt til 5. august så vi er vel godt på vei nå. Kanskje Elle vil selge noen av sine babyting? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *