Nye fremtidsplaner

Denne høsten ble enda mer spennede enn tidligere forventa; Frøken Fryd flytta ut av magen og inn i livene våre, og under persmisjonen fikk jeg en helt fantastisk mulighet til å skifte jobb. Jeg har stortrivdes i Avikom, først som innleid hjelp og så som ansatt, gjennom de siste 7 årene. Etter endt mammapermisjon i mars blir jeg likevel ikke lenger å finne i Seminarbakken 4, men på et helt annet kontor med en helt ny kollega. Sammen skal vi utgjøre Tromsøkontoret til en sjeldent fantastisk organisasjon men en haug flinkiser og spennende kunder.

Denne bloggen vil nok eksistere videre i sin helt egne sporadiske form, men jeg går på en måte tilbake til den publiserende verden og dermed er sirkelen på mange måter også slutta; mariesme.no-domenet ble kjøpt da jeg ikke lenger publiserte i det daglige men visste behovet for å skrive innimellom virkelig ville melde seg.

5 thoughts on “Nye fremtidsplaner

 • 12. December , 2011 at 19:03
  Permalink

  Grattis med ny jobb! Spennende. :-)

  Håper du oppdaterer her innimellom til tross for jobbskifte. Artig å følge deg.

 • 12. December , 2011 at 21:13
  Permalink

  Takker, jeg GLEDER meg til å ta fatt på de nye oppgavene, og jeg gleder meg til å lære masse nytt! Men først skal jeg jo fullføre denne mammapermisjonen som jeg er såvidt halvveis igjennom – dette er også en fantastisk jobb! (Norge, altså; lar oss ta vare på våre egne barn i nesten et helt år…med full lønn og greier. FOR en luksus!)

 • 13. December , 2011 at 01:17
  Permalink

  Enig! Luksus. Derfor blir jeg altså helt matt av all sutringa over at deler av permisjonen er forbeholdt far. Men det er en annen diskusjon.

  Er jo litt nysgjerrig på hvor det er du skal da?

 • 13. December , 2011 at 12:46
  Permalink

  Jeg er så heldig at jeg skal få bli del av Apeland-teamet!

 • 13. December , 2011 at 16:40
  Permalink

  Det anta meg. Så jo at de søkte etter folk for litt siden. Blir sikkert kjempespennende! Lykke til med nye utfordringer. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *