47 uker – 12 uker = imorgen

Dette livet altså! Dette landet altså! Denne datra altså! Mine dager med svangerskapspermisjon er over, og det har vært en ubeskrivelig periode! Samboer har allerede påbegynt sine pappapermdager og mandag skal jeg sette meg stolt ned på mitt nye kontor i min nye jobb. Om kun få dager detter det også brev ned i postkassa om hvilken barnehageplass datra skal få æren av å overta, et brev som vil påvirke hverdagen mange år fremover. Denne hverdagen altså!  Tenk at jeg skal ut i den der hverdagen og fylle hodet med helt andre ting enn bleieskift (vel, i 40 av ukens timer) – og tenk at landet vårt lar oss bruke så god tid på å fylle det med akkurat bleieskift og småttistid så lenge! Verden er fin den, og verden er så flink til å kaste nye utfordringer vår vei om vi tar imot de. Og det må vi!

 

One thought on “47 uker – 12 uker = imorgen

  • 22. March , 2012 at 23:04
    Permalink

    Lykke til på mandag,vi tenker på deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *