Kristopher Schau i Morgenbladet

Selv om jeg leser sakene hans på papir, må jeg alltid lese de på nett i etterkant også. Han er så flink, så personlig, så dyp og så tydelig. Han skriver det vi andre bare tør å tenke, det er så velformulert, så vanskelig å lese – gang på gang. Faktum er at Kristopher Schau er en drabla dyktig skribent, en reflektert og ærlig sådan. Akkurat som den kanalen han bruker til å skildre 22. juli-rettssaken i, Morgenbladet.

“Det kommer til å bli noen forferdelige uker i Oslo tinghus. Ti lange, opprivende og grusomme uker. (…) Jeg vet at jeg ikke vil være i stand til å holde en profesjonell distanse til det som skal skje. Det er da heller ikke noe jeg ønsker.”

Her finner du alle sakene Morgenbladet nevnter Kristopher i. Les de! Del de, det gjør tusenvis av andre nordmenn av gode grunner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *