Hva skjer her inne egentlig?

Tja…svært lite, egentlig. Og kulturen uteblir, teknologien det samme. Beklager hvis du kommer inn hit for å lese og lære om det jeg tenkte denne bloggen skulle handle om i starten. Men hun er jo noen år gammel nå da, og hun har visst endra karakter. Husk, dette er mitt fristed og jeg deler og skriver det som faller mitt hjerte nærmest i det jeg tar til tastaturet for å lire av meg. Og siden jeg nærmest lider av publiseringssyken 8 timer om dagen uken igjennom på jobb, og et av de lovde temaene er en snasen gjenganger i den publiseringa…ja, da blir det mindre av den sorten inlegg her. Og den kulturen, den får jeg ikke smakt så mye på som før, grunnet de to mini-meene som jeg har satt til verden. Så versegod: Les om mat og de stakkars, stakkars menneskene på flukt! Det er det jeg brenner for, og det er det jeg skriver om. Snart, en vakker dag, kommer det sikkert et “klokt” innlegg om (sosiale) medier igjen, kjenner jeg meg selv rett; det er jo snart (!) mars, så da nærmer jeg meg Twitter-jubileum. Og så skjer det jo diverse spennende ting på internett som sikkert trenger å skrives litt om. Vi får se – følg bare med inntil videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *