Flyktninger takker Tromsøværinger for givergleden

PRESSEMELDING

 

– På lørdag inviterer vi til en spennende opplevelse på The Edge, med mat og kultur fra Midtøsten. Flere av flyktningene som har kommet Tromsø ønsker å takke for den enorme givergleden.

Det forteller Eliana Lakis, som i fjor inviterte til en enorm innsamling av klær og utstyr til trengende mennesker på flukt. I ettertid har hun reist både til Hellas og Libanon med varmende bidrag fra byens befolkning – i tillegg til asylmottakene her i nord.

– En god start på integrering er å inkludere hverandre på ulike arenaer, og i Tromsø har vi så mange gode festivaler å velge mellom. Denne gangen står en smak fra Midtøsten på agendaen under nordlysfestivalen, hvor to ulike kulturer møtes under samme himmel, sier Lakis.
Hun forteller at dette er starten på et lengre samarbeid for integrering av flyktninger.
Tid og sted: The Edge fra kl 14.00-17:00 på lørdag 30. januar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *