…og turen går til Stockholm også?

stockholm09

Selv om jeg kjenner Stockholm klistra fra en bilrute eller spaserende opp gatene med hodet godt planta…vel…et sted mellom voksnes knær og hofter, kjenner jeg ikke byen som voksen. Dette blir andre gang jeg stikker innom siden jeg var en smule yngre, da sist i tre knappe timer på snarvisitt hos herlige college-veninne Hanna.

Stockholm er bygd opp på 14 øyer som er koblet sammen med 57 bruer. Praktfulle bygg, grønne områder og nærhet til vannet kjennetegner byen. Dette er en storby i høy klasse med aktiviteter for en hver. Jeg tror faktisk ikke man kan bomme om man legger noen feriedager hit? Skansen, Grønalund…mmm va jag tycker om Stockholm! Vi planlegger altså noen dager her i juli.

Bilder er henta fra turistbyrået og beta.stockholmtown.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *