Milano om kun få uker

Art Hotel Navigli Milan hotels - Official Site - four 4 star hotel Milan Italy-1Jeg reiser minst mulig i jobben, så det å reise på fritiden blir liksom litt mer spennede. Impuls-tur til Milano ble booket for en stund siden og står nå for tur første uke i 2010, og idag ble hotell også bestilt. Art Hotel Navigli Milano lover gull og grønne skoger, eventuelt folkemylder, kunst og kultur. Og ikke minst frokost. En fantastisk tidligere kollega er av den ekstra nydelige sorten og jobbet som modell i bl. a Milano i mange år, og hun anbefalte å re-vurdere togstasjon-området som vi først hadde sett oss ut. I retrospekt var det smart, for det er faktisk ikke alltid at det som anses som sentrum i en by er der kafeene, menneskene, og alt det nye og spennede finnes. I Milano er det visstnok i sentrum de gråe bygningene finnes, og slike har man sett nok av fra før.

Art Hotel Navigli Milan hotels - Official Site - four 4 star hotel Milan Italy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *